luni, 16 martie 2009

Never Say Never

De ce?
De ce?
Vesnica intrebare ! Uneori e mai bine sa intrebi si sa stii cat mai putine !O sa te simti mult mai bine ! Prea multe intrebari strica! Mereu puneam intrebari gen:"Cum ? Ce ? De ce asa? " ,iar raspunsurile niciodata nu imi conveneau !Pana intr-o zi cand cineva mi-a zis k e mai bine sa stii mai putine! Si a avut dreptate !
Atat timp cat nu te bagi in sufletul omului (cum s-ar zice) si te limitezi la anumite chestii ,chit ca te seaca ,te macina sa le stii...lasa-l!O sa fie mai bine asa!Iti vine sa te urci pe pereti de curiozitate,abtine-te!Odata si odata tot o sa le afli ,dar o sa le afli atunci cand o sa iti fie tie mai bine ,si o sa fii mai impacat cu tine !

Poate credeti ca aberez la ora asta ,dar asa vad eu lucrurile!Suferi ? Ok... tine pt tine !Te doare chestia asta ?Nu-i nimic !Nu arata !O sa iti fie bine tot tie !Arata-i ca nu iti pasa,fii indiferent!Cu timpul o sa uiti de persoana respectiva !E greu ,recunosc ...dar fiecare isi are nasul!

Si mai stiu ca orice as spune ,nimic nu se va schimba ! Fiecare face ce il taie capul!

Oamenii sunt rai ,intotdeauna oamenii astia au avut de castigat!Si-au luat tupeul de acasa ,si si-au atins scopul!Dar a dreq ce sunt ,nici nu se gandesc la cei din jurul lor!Acu' sa nu fiu rea ,nu sunt toti la fel ,dar daca ai ghinionul sa dai peste astfel de oameni...ai dat de naiba !Cei buni sunt luati ,iar cei rai vor sa ia ! Dar nu-i nimic ,stii voi! roata se intoarce !:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu