vineri, 13 martie 2009

Iubitul metrou,salvarea noastra in situatii de criza=intarzieri:)

Ma fascineaza foarte mult ceea ce se intampla in metrou .Da oameni buni,in metrou! De ce ?Pentru ca in metrou vezi atat,dar atat de multe chipuri,pe care le uitam imediat cum au coborat din metrou,pentru ca vedem atat de multe personalitati ,atat de multi oameni ciudati ,nebuni ...altii prea timizi,altii prea "tru" ...e ...fascinant pur si simplu.Acum ceva timp am vazut un tip "fenomenal"... in ce sens va intrebati ! Nu ,nu pentru ca era frumos ,pentru ca avea ochi verzi,albastri sau caprui... Era un tip plin de tatuaje ,de cercei ,incepand de la buze,continuand cu nasul ,cu sprancenele si terminand cu urechile,si cu o creasta "strong"(de ce nu recunosc ,chiar mi-a placut)... Insa stau si ma intreb ce face omul asta in viitor ...daca vrea sa se angajeze ,cine il ia ?Nu sunt de moda veche ,dar asta e purul adevar !
In metrou ...in metrou nu te judeca nimeni ,toata lumea vine,se uita la tine(ca nu prea ai la ce altceva sa te uiti in metrou ),isi spun in gand :" Ooh ,ce posetuta frumoasa are tipa,oare de unde a luat-o? Sa ma duc sa o intreb ? Nu, mai bine stau cuminte ,cine stie ce o sa creada !" sau "Woow,ce tip dragut ,oare o avea prietena ? Sa ma dau mai aproape de el ?Sa ii fac cu ochiul ,poate la prima statie coboara cu mine si ma baga in seama ?" --"Ce tipa buna fraate!!! Nu-mi pasa ca o insel pe gagicamea ,nu trebuie sa ratez una ca ea ! Sper sa nu aiba prieten! si daca are ...oare imi da cu flit sau indrazneste sa vorbeasca cu mine ! Sper sa nu se prinda ca am prietena ,k o dau rau in bara ! Sa ii fac cu ochiul ,poate se prinde tipa!... Oh ,coboara si cu mine la urmatoarea statie...Foarte tare!Intru in actiune!" Si uite asa se pot naste idile ... iubiri, suferinte ,bucurie ,dezamagire ,tradare...Dar asta este doar o parte a vietii tale ,treci peste, intotdeauna e loc de mai bine !
Sa revenim la "renumitul" metrou ,care ne ajuta (sau nu) sa ajungem in fiecare dimineata la servici ,la scoala sau la facultate !Uneori nu il prinzi,alergi ca nebunul pe scari ,in speranta ca nu pleaca pana ajungi ... alergi ,inca putin si intri in metrou ,cand deodata vezi cum clipoceste luminita minunata de inchidere a usilor,iar usa ti se inchide pur si simplu in nas ! Iar poate daca e cineva mai indraznet prin metrou ,care a mai prins si scaun ,sa iti faca cu mana si sa mai si rada ironic la tine !Asta chiar se poate numi ghinion ! Dar nu-i nimic ,il astepti pe urmatorul ...si iar alte chipuri ,alte fete ... aglomeratie de iti vine sa vrei sa o iei pe jos ! Te uiti la ceas "Jeeez ,in 5 min trebuie sa fiu la facultate !" Iar metroul parca nu mai ajunge la destinatie ! "Inca 3 statii..." "2...1 si finally!" Acum dai si fugi sa nu intarzii ! Si de parca nu ar fi de ajuns ,profa de la curs te mai da si afara ca ai intarziat 5 min si stai ca nebunul 1.30 pe unde apuci !
In metrou poti sa iti castigi si banii ... stiti de tipa aceea care "s-a dezbracat" ... a intrat frumos in metrou ,si-a pus galetusa(daca putem sa o numim asa) de bani ,si dai tata si dezbraca-te ! Unii filmau ,mosnegii saracii ..ce sa mai zica ! Normal ca se uitau ,doar nu ziceau "Cata nerusinare! Pe vremea mea nici nu se intampla asa ceva! " Baietii care mai erau cu prietenele ... Ghinion pentru ei :)) "Unde te uiti nenorocitule? Eu ce am ? E mai buna aia ca mine ?" si tot asa ! Dar macar acea fata isi castiga un ban ,isi mai ia o toala ceva ...ca sa aiba ce sa mai dea jos ,nu de altcv :)...
Din metrou te ingrasi ! Oriunde te uiti vezi fornetti ,pateuri ,strudel ,placinta cu mere ,cu cascaval ,cu visine ... bine ca nu scot si cu cine mai stie ce ! Spuneam ca in metrou te ingrasi! De ce ? Pentru ca in timpul in care stai sia stepti "minunatia"de metrou ,te uiti in stanga ,in dreapta ..si parca ti se face nitel foame ,o vezi pe gagica de langa tine cum mananca cu atata pofta ,si vrei si tu ,normal ..ce? esti mai fraier?Si uite asa te duci si dai banii pe food-Junk food!Iar a doua zi(totusi hai sa nu exageram ..dupa ceva timp:) te miri cum de ai mai pus pe tine!
Dupa cum vedeti ,in metrou este viata ... faci ce vrei ,nimanui nu-i pasa ...inveti chiar si sa faci surf ,daca nu ai de ce sa te tii :)) In metrou poti sa citesti linistit o carte ,daca esti adeptul/adepta acestor chestii!(si eu am fost ,dar m-am cam lasat de sportul asta) Daca nu ai televizor acasa ,te uiti la televizoarele din metrou ,cica "ne-am emancipat" si noi ...Yah right ! Dar trebuie sa apreciem initiativa ;)
Daca nu va place metroul ..mergeti cu autobuzul ...cu tramvaiul! e mai nasol! atat de multa "puteala"( nu ca nu ar fi si in metrou) ,dar in metrou nu bate soarele sa te incalzeasca si sa transpiri(poate doar de la aglomeratie ,dar unii oameni mai destepti isi dau jos hainele cand se urca in metoru ;) --genii ,ce mai?)
Atat de multe se intampla in metrou si ...sa recunoastem ..ce te-ai face fara el?:)) nimic !In concluzie ... e fascinant:)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu