luni, 25 mai 2009

Dont pass

Ora 12.25 lupta cu 2 tantari! Unu mort ,altul urmeaza! Sugatorii de sange nu vor conduce lumea:D Pinguins will rule the world:)
Sfatul meu ,inchideti geamurile ,trageti draperiile ,perdelele ..tot ce aveti si baricadati-va in casa! ( Nu prea mult ,ca apoi muriti de cald si-fiind si afara foarte cald-- o sa trebuiasca mai mult formol la inmormantare:) Tantarii nu trebuie lasati in viata ...Ca o sa va bantuie ei apoi ,dar asta e partea a doua!:D
Vine vara ...ce inseamna asta? Protejati-va!(din toate punctele de vedere)... puneti plasa cat mai deasa sa nu intre vreo musca ,vreo ganganie ,vreun tantar sa va bazaie nopti intregi in momente de maxima fericire:)ca apoi ,citat:"Daca tantarul trece de plasa ai de furca mult timp cu el ,ca iti iese un punct rosu pe burta si creste si creste si dupa 9 luni dispare":))-Tomitza:D si o sa ii dau si eu dreptate!
Asa ca aveti mare grija cu plasa si cu geamurile deschise!
Nu uitati,tantarii fac bzzz bzzzz! Asa va dati seama ca tantarii au trecut de ce era mai greu:plasa! Dupa asta ,lor le este foarte usor sa se acomodeze cu mediul in care au intrat! Trecerea de la mediul extern la cel intern( casa ) este foarte grea pentru ei,deoarece exista cativa inamici care ii vor morti si alearga dupa ei cu paleta(pac pac)! Exista posibilitatea sa ii prinzi si sa ii omori("ha ha ,your dead ,asshole" ,insa in caz contrar ...te pisca ei pe tine ,si e mai nasol atunci ...am mai zis ,de abia dupa 9 luni trece;))
In concluzie,Domnul Bzzz Bzzz nu are ce cauta unde nu ii fierbe oala!
V-am pupat si va respect!

3 comentarii:

  1. Cei ce ma cunosc25 mai 2009 la 01:08

    baz baz baz baieti si fete vara e de abia la inceput nu va lasati inselati de aparente caci tantarii pisca si o fac inca destul de rau Deci cu plasa la inaintare ca altfel..... tantarul ala mic si dragalas se va transforma in ditamai Purikoiu (...fara subintelesuri aici)si o sa va pape de bani si dupa cum ati aflat e CRIZA Si uite asa am aflat noi cine a provocat criza...: tantarii si lipsa de plase Eu zic ca ar trebuii sa facem o campanie ca in fiecare magazin din cadrul scolilor sa se dea plasa...MOCA Si at sa vezi ce o sa creasca PIB-ul:P Asa ca baieti si fete jucati-va bine jucati-va frumos si sa nu va bateti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si asa natalitatea in Romania e in cadere libera...chiar vrei sa dispara "poporul"? :))

    RăspundețiȘtergere