duminică, 14 iunie 2009

Sexul frumos conduce

Azi realizasi ceva ... I'm so fuckin happy WITHOUT ... you ..and you ,and you ..And I'll be more happy without she/he ... And I'll be more and more fuckin happy WITH you ... and you'll be more happy with he/she/me ... Everybody will be more happy with or without someone!
Dar tot nu imi schimb parerea ..life is a big shit! :D De ce? pentru ca sunt atat de multe lucruri ilegale care te-ar putea face atat de fericit ! Pentru ca politistii ar aresta mai degraba unu care a baut si e treaz mort si vrea sa -i dea in cap lu' unu cu sticla ,decat unu care sta si rade ca idiotu! Pentru ca politistii ar aresta mai degraba un tip la volan ,care a depasit limita de viteza ,decat o tipa ...( pentru ca noi putem:) - o privire lunga ,un par dat usor cu mana pe spate ... and that will be all-si sa se mai zica :"Aaah ,e o femeie la volan ,ce poti sa ii ceri?" ,da,dar aceste femei stiu sa isi mai scoata amenzile din cand in cand si stiu sa va scoata pe voi din minti ,pentru ca in momentul in care vedeti o tipa cu cracii lungi ,fund,sani ,fata si ce mai vreti voi ...e destul ! Si daca tot am inceput sa vorbesc de porcariile astea cu sexul opus ... macar sa o duc pana la capat:) Aceste fete ,pe care voi le considerati numai cele care pot sa va intretina ( sa va faca mancare ,sa aiba grija sa va imbracati cum trebuie ,sa le mai ziceti cate un "te iubesc" atunci cand aveti nevoie de o bere din frigider,sau sa va sune daca e vreme de ploaie si tu ca idiotu sa vrei sa te imbraci ca la plaja si sa te avertizeze ,dar tu in continuare ,te imbraci ca un cretin in ce e mai subtire ,si te trezesti la sfarsitul zilei sunand-o pe "proasta" de gagicata care te-a avertizat ,iar ea ce face ? ea nu mai zice nimic ... adevarul e ca ce sa mai zica atunci cand vede ce batut in cap poti fi :likee daaahhh .Revenind ! Aceste fete care se aranjeaza pentru niste porci ce observa frumusetea numai in primele intalniri si apoi va trebui sa va intrebe ele cum arata ,iar voi uitandu-va la tv sau stand cu capul in calculator si nici macar uitandu-va la ea sa spuneti:" da iubito ,arati fenomenal"-cata idiotenie: Aceste fete care ... cum sa spun eu ,va iubesc ,pe voi ...aceste "minunate" creaturi ale lumii.Ce-ar fi femeia fara barbat? Dar e mai rau cand te intrebi :Ce-ar fi barbatul fara femeie? ..Well... in acest caz ,noi ne putem descurca ,barbatii probabil ca ar sta de dimineata pana seara uitandu-se ca porcii la meciuri si band bere cu amicii lui sau jucandu-se jocuri idioate pe calculator ,pana cand casa devine o zona a gunoaielor,iar ei ..nebarbieriti,mahmuri ,mai mult treji morti ! Si cine salveaza situatia pana la urma? Fosta sau actuala gagica... sau amebele ,ca mai nou se poarta :)) Putina curatenie ici colo ,si totul este ca nou! Si va rog ,nu va mai enervati atunci cand gagica tipa la voi ,ca nu tipa de nebuna ,sigur are un motiv destul de intemeiat!
Creierul barbatului este setat in asa fel incat sa nu prea poata trai fara o femeie ,degeaba zic ei ca e mai bine fara ele .. nuop,not true! Femeia e mult mai logica ca un barbat,chestie recunoscuta de anumite persoane ,chiar de sex opus :)
Orisicum ,dupa mine ... barbatii ar fi un rahat cu mot,cu tot respectul ,fara "una" langa ei! :D OK ,o sa imi spuneti voi ,barbatii,ca:"da,dar voi trebuie sa fiti intretinute ,vreti alea alea alea" ..Nu baiatule ,nu vrem sa fim intretinute ,putem sa avem si singure grija de asta ,nu o sa murim de foame sau nu o sa ducem lipsa de rochia roz ,mov ,verde sau neagra sau alba pe care am vazut-o in vitrina nu stiu carui magazin,chiar si daca suntem pe cont propriu ,dar vrem sa credem ...cum sa spun sa nu se inteleaga altcumva...aahm...ca meritam si noi ceva pentru efortul pe care il facem in a va suporta toanele zilnice (lucru reciproc,de ce sa nu recunosc) ... Dar hai sa fim seriosi ,bine a zis cine a zis :"nu va iubiti,f***-va" pentru ca asa se poate naste iubirea :))(yeah right) ,dar va rog eu mult ,dragi barbati ,scoateti-va sosetele(niciunei tipe nu ii place chestia asta)-cand ati facut-o ,e clar ,s-a dus dreqului tot! :D
V-am pupat si va respect!

Un comentariu:

  1. "Creierul barbatului este setat in asa fel incat sa nu poata trai fara o femeie". Cam naspa ca stiti acest mic detaliu :)).

    RăspundețiȘtergere