miercuri, 3 iunie 2009

One big piece of shiet!

Un mare kkt! Ziua de azi e un mare kkt! A fost ,este si sigur o sa mai fie pana la ora 00.00 si poate si dupa ce o sa ma bag sa ma culc ( adica sa dorm,la naiba ) .E un mare kkt ,repet ...pentru ca eu acum ar fi trebuit sa stau sa invat pentru ultimul meu examen din sesiune ,iar eu efectiv sunt lipsita de chef ,si chestia asta ma enerveaza si mai rau! Stau cu caietul langa mine ..ma uit la el,el se uita frumos la mine cu un zambet larg ,eu la el (dar a dreq ,nu pot sa ii intorc favoarea ,sa ii zambesc) ,el la mine ...si tot asa .. dar bhuei sa fii a naibii : nu ai si tu asa un dar de a ma chema la tine? sa invat si eu? Nooo,nu ai! De ce sa ai? Si uite de asta imi omor timpul si mai scriu aberatii,ca sincer altceva nu pot sa le numesc.Maah ,si ce ma oftica mai mult ,e ca azi am lenevit toaaata ziua.Sincer ,aveam un chef nebun sa ma uit la filme azi si sa manc inghetata ... daaar ,in primul rand ,nu am putut sa ma uit la filme de lene( cum mai vine si asta ,nush-sa vrei sa te uiti la filme ,dar sa iti fie lene...e ca si cum ai vrea sa dormi ,de iti pica ochii in viseu de somn ,si nu poti..dar asta e alta mancare de spaghete) ,si in al doilea rand ... inghetata am avut ,am mancat-o,dar nu m-am uitat la film ..motivul l-am zis deja...
O mancare de kko ,cu de toate ..asta e ... O sa stau sa ma gandesc in continuare la cum e sa inveti(nu ca mi-ar face placere) ,dar macar atata lucru sa fac si eu ,daca chiar nu invat! Cum suna :"Trebuie sa invat" ...e ca si cum ai avea nevoie la viseu ,dar ti-e lene sa te duci ,dar trebuie ,si daca trebuie ,te duci si daca te duci ... aia e ...felicitari,te-ai eliberat de constrangeri! Oricum ,eu in momentul de fata aman invatatul precum kkrea ,dar nu stiu cat mai pot sa mai aman ... ! Ca deja constiinta mea urla la mine si beleste ochii ca doua cururi de borcan si imi zice : "Apucat-te dreq de treaba odata copil idiot,pune mana si deschide caietul ala si fa ceva folositor ,nu mai sta si beli ochii in calculator cu toti retarzii care n-au ce face" ...Oookk ... asta m-a durut! Nu stiam ca poate sa fie atat de rea constiinta mea cu mine.
Chiar ,cineva mi-a insirat cateva tipuri de kkti( asta ca tot vorbim de invatat ,pe care il aman precum kkrea) ... printre care ar fi :
-kktul plutitor- sta si iti face cu mana de la suprafata si tu te strambi la el ,sa se duca mai repede ca poate vine iubita si ti-l vede ,dar el numai de-a dreq nu se duce! (poate vrea sa se dea si el la iubita ta:),lasa-l in pace ,ca stie ce el face)
-kktul alpinist-de vrea sa iasa ,dar revine inapoi de frica
-kktul ghiul-ai impresia ca ai ditamai kkrea in tine ,dar de fapt tragi doar o..una mica:)
-kktul cutitar-te taie ,te face ferfelita
-kktul macelar-care e mana in mana cu kktul cutitar- si nu e bine ,nu e bine deloc.Cand se pun astia doi pe shotii ... e nasol,ce sa zic
-kktul imprastiat-faci niste deseneee...moama moaama... nici nu te astepti sa iasa asa un geniu din tine
-kktul ghimpe-ala de iese cat o boaba de mazare ,dar te rupe pana iese
-kktul pisator-de nu stii daca te-ai ...sau te-ai ...
-kktul ... nu mai zic - v-am delectat destul :))- de fapt ,nu mai zic pentru ca nu mai stiu ,dar asta e alta mancare de ... branza .
Inca nu mi-a venit cheful de invatat ,sa fiu sincera ,nu mai am chef de nimic...Astept sa ajung acasa la mama si la tata ,cred ca ma asteapta cu paine si sare( eu sper sa nu ,ca e nasol atunci -stomacul simte nevoia sa mance ceva de acasa ,nu kkturi de pe la toate fast-food-urile- Fooood Juuuunk)! Cum spuneam ,o sa ajung acasa ,unde o vara intreaga o sa ma plictisesc groaznic ,deja imi vad viitorul apropiat: trezit dimineata ,mancat ,baut cafeaua ,fumat tigara ...stat la calc ,uitat la tv ,dus la baie ,uitat la tv ,dus la baie ... stat la calc-fumat o tigara,baut ...ceva,imbracat,aranjat ,iesit in oras ,plictiseala,fumat o tigara,venit acasa ,stat la calc ,uitat la tv ,dus la baie ,stat la calc ,stat la calc ,stat la calc ,stat la calc ...dus la baie(eehee),stat la calc ,cascat ca (nu)vorbesc cu toti retarzii(nu cu toti)...dormit ,visat ,trezit ,luat de la capat!: Oook,deja nu imi place ...daca toata vacanta mea se deruleaza asa ,imi iau frumos bagajelu ,pachetelul ,jucariile (de plus) si ma duc .. in lume!
Ok ,chiar aberez ..o sa imi fac curaj sa ma apuc de invatat ,si sa nu mai aman ,nu trebuie sa o dau in bara tocmai acum la sfarsit( Dar Efectiv NU Mai Pooott:(( mi s-a luat !!god damn it!!
Mda ,cam atat am avut de zis de ziua asta de kko:)
V-am pupat si va respect!

Un comentariu: